1

PLUS HOTEL a adoptat o line novatoare, moderna in ceea ce priveste posibilitatile de cazare si serviciile corespunzatoare acestei activitati. Fiind un hotel nou, toate echipamentele si dotarile de care dispune sunt de ultima generatie si nu in ultimul rand, atitudinea personalului hotelier fata de oaspetii nostri se doreste a fi una speciala.

PLUS HOTEL promoveaza un concept  modern al activitatii de cazare, furnizand servicii de calitate la un pret accesibil si avantajos. Atitudinea personalului hotelier fata de oaspeti este personalizata in functie de dorintele si solicitarile  fiecaruia.

Facilitati Hotel

  • Parcare pazita
  • Salon mic dejun
 

Servicii

Gama de servicii oferite de PLUS HOTEL se doreste a fi una speciala, prin calitate, stil si promptitudine. Va stam la dispozitie cu un total de 40 locuri de cazare, distribuite in camere single, camere twin, camere duble matrimoniale si apartamente, precum si studiouri pentru cazare  long stay.

Pachetul de servicii cuprinde: bar de zi, internet Wi Fi de mare viteza, telefonie fixa, servicii de posta electronica, Xerox si fax, seif, rent a car ( cu si fara sofer), parcare proprie pazita si supravegheata video.